Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ عضو کمیسیون ویژه ساماندهی حاشیه شهرمشهد گفت: قریب به ۸۰۰ میلیارد تومان به صورت حداقلی، در اصلاح بودجه به سمت پروژه‌هایی می‌رود که توسعه و آبادانی حاشیه شهر را در نخستین سال فعالیت شورای ششم، رقم خواهد زد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد مقدس، یکی از شعارهایی که اعضای دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد پیش از انتخابات اعلام کرده بودند؛ توسعه متوازن شهری به‌وسیله ساماندهی حاشیه‌شهر، مناطق کم‌برخوردار اطراف حرم امام رضا علیه‌السلام و ایجاد شیب خدمات به همشهریان ساکن این مناطق بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنچه مورد تاکید است این مسئله بوده که رهبر معظم انقلاب سال‌ها قبل در بازدید از مناطق کم برخوردار و حاشیه شهر مشهد در جایگاه پایتخت معنوی ایران، به مسئولان مشهدالرضا(ع) اعلام داشته‌اند که باید نسبت به ساماندهی و رفع محرومیت از این مناطق اقدام جدی صورت پذیرد؛ همچنین رئیس جمهور و رئیس قوه مقننه نیز با اشراف کامل بر مشکلات حاشیه شهر مشهد، رفع مشکلات را یکی از سیاست‌های مهم و لازم‌الاجرا دانسته‌اند.

با گذشت چند ماه از فعالیت شورای ششم، برنامه‌ریزی‌ها و زیرساخت‌های مناسبی در حوزه بهبود زندگی حاشیه نشینان و بهره‌مندی آن‌ها از خدمات شهری برابر صورت پذیرفته است.

چندی پیش عبدالله ارجائی، شهردار مشهد در جلسه شورای معاونین با اشاره به حرکت شورا و شهرداری به سمت توسعه متوازن شهری اعلام کرده بود «پیش بینی ما برای ساماندهی حاشیه شهر در بودجه سال آینده 30 درصد از کل بودجه است».

جمعیت یک و نیم میلیون نفری حاشیه شهر مشهد و مناطق کم‌برخوردار اطراف حرم امام رضا(ع) در انتظار تحقق این مهم بوده تا بتواند در شورای ششم که عنوان انقلابی را یدک می‌کشد، طعم شیرین برابری در توزیع خدمات را بچشد.

پیرامون این مسئله به گفت‌و‌گو با مجید طهوریان عسکری، عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد و عضو کمیسیون ویژه ساماندهی حاشیه شهر نشستیم که مشروح آن در ادامه می‌آید:

تسنیم: با توجه به بحث اختصاص 30 درصد از بودجه شهرداری به حاشیه شهر مشهد، ابتدا لطفاً درباره این موضوع توضیحاتی ارائه بفرمایید.

شورای ششم با شعار حمایت از حاشیه شهر و مناطق کم برخوردار، تغییر رویکرد فضای خدماتی شهر و تغییر وضعیت موجود از مردم رای گرفته و خود را وامدار تمامی همشهریان به ویژه مردم حاشیه شهر می‌داند، از همین رو در تلاش است یکی از بزرگترین مسائل شهر مشهد که حاشیه نشینی است را حل کند.

با هدف حل مسئله، ریل گذاری این فرآیند از اصلاح روند بودجه ریزی در شهرداری مشهد رقم می‌خورد؛ ما در شعار به دنبال حل مشکلات حاشیه شهر نیستیم بلکه به معنای واقعی در این راستا همت گمارده‌ایم.

سخنگوی شورای شهر مشهدمقدس: با "تراکم‌‎فروشی" مخالفم/ مطالبه 23000 میلیارد‌ی شهرداری از دولت/ مشهد "بودجه مستقل" می‌خواهد حمایت شورای شهر مشهد از مطالبه دانشجویان؛ شهردار در انتصابات به شأن افراد توجه کند استحکام بناهای عمومی دغدغه شورای شهر مشهد است/ توان‌یابان باید به حقوق حقه خود برسند

پیشبرد این هدف یک سری راهکارها دارد، گام نخست شناخت دقیق و جامع از حاشیه شهر است، که شامل آگاهی نسبت به ظرفیت‌ها و شناخت نسبت به نقاط ضعف و نقص‌هایی است که در این منطقه وجود دارد و باید در یک برنامه چهار ساله در حوزه حمل و نقل، عمران، فضای سبز، مسائل فرهنگی و اجتماعی، کسب و کار و اقتصاد، چرخش فرآیندهای شهرداری و بودجه‌ها را به سمتی ببریم که در حاشیه شهر مسائل شهرسازی و ریز دانگی را حل کنیم و مشکلات فضاهای نا ایمن را مرتفع سازیم.

همچنین در حوزه خدمت رسانی، مسیرهای دسترسی و فضاهای خدماتی شهری شامل فضای سبز، فضای آموزشی و غیره یاری رسانیم تا استانداری متناسب میان مناطق نیمه برخوردار و برخوردار شهر به وجود آید.

تسنیم: چه زیر ساخت‌هایی برای تحقق این مهم مورد نیاز است؟

آذر ماه فصل متمم و اصلاح بودجه است، نگاه شورای ششم این است که بخشی از بودجه که بنا بوده در مسائل غیر اولویت‌دار شهر یا در نقاطی هزینه شود که میزان انتفاع مردم کم است، حذف شود و بجای آن قریب به 800 میلیارد تومان به صورت حداقلی، در اصلاح بودجه به سمت پروژه‌هایی برود که توسعه و آبادانی حاشیه شهر را در نخستین سال فعالیت شورای ششم، رقم بزند.

بودجه سال 1400 را شورای قبل نوشته و ما نمی‌توانیم تحول زیادی در آن ایجاد کنیم اما نکته قابل توجه این است که تحول اصلی باید در بودجه 1401 صورت پذیرد که طی ماه‌های دی و بهمن در صحن شورای اسلامی شهر مشهد مطرح می‌شود؛ در این زمان است که به معنای واقعی رویکرد ما در بودجه ریزی و انتقال پروژه‌ها به سمت حاشیه شهر رقم خورده و به توسعه و آبادانی کمک می‌شود.

تسنیم: سهم حاشیه شهر از بودجه در سال‌های گذشته چقدر بوده است؟

عدد واقعی در پاسخ به این سوال وجود ندارد که بگوییم این رقم به حاشیه شهر رفته و هزینه شده است؛ متاسفانه در ادوار گذشته اینگونه بوده که استفاده مردم ساکن در التیمور از پل نمایشگاه بین المللی که در غربی‌ترین قسمت شهر مشهد است، حساب شده و به تعبیری هزینه پل جزو بودجه حاشیه شهر بوده است.

اما در واقعیت و عمل اینگونه نیست، شاید یک نوبت در ماه یا سال شهروند حاشیه شهری به انتهای وکیل آباد، طرقبه و یا شاندیز برود و از آن پل استفاده کند؛ این درست نیست که ما حساب پروژه‌ای که شاید یک درصد از مردم حاشیه شهر از آن استفاده می‌کنند و در غرب شهر واقع است را بر روی پروژه‌های حاشیه شهر بگذاریم.

آنچه که اهمیت دارد این است که براساس زبان تعریف ما، باید میان منابع مالی و سرانه نیروی انسانی که در حاشیه شهر ساکن هستند، تناسب وجود داشته باشد؛ اگر به تناسب سکونتی بنگریم، می‌توانیم حجم اعتبارات را به این مناطق ببریم.

تسنیم: میزان مشارکت حاشیه نشینان در پرداخت عوارض شهری چه میزان است؟

نکته مهم این است که متاسفانه همشهریان در مناطق حاشیه شهر هزینه‌های عوارض شهری را یا پرداخت نکرده و یا به ندرت پرداخت می‌کنند، در هر صورت این یکی از توقعات نظام مدیریت شهری است که وقتی خدمتی را می‌دهد، همشهریان نیز بایستی عوارض‌ پرداخت کنند.

واقعیتی که در شورای ششم با آن مواجه هستیم این است که اگر ما در مناطق برخوردار و درجه یک شهری خدمات فنی، مهندسی، عمرانی، شهرسازی و فرهنگی ارائه می‌دهیم، نباید کیفیت متفاوتی با خدمتی که در حاشیه و پایین شهر می‌دهیم، داشته باشد.

این سیاست مهمی است که تفاوتی در کیفیت ارائه خدمات قائل نشویم، هرکجا تفاوتی وجود داشته باشد شورای اسلامی شهر مشهد مقابل آن می‌ایستد و از ابزارهای قانونی خود برای برخورد با متخلفین که بخواهند در حوزه اجرا و خدمات در مناطق برخوردار و غیر برخوردار تفاوت بگذارند، از ابزارهای قانونی و نظارتی استفاده می‌کنیم تا عدالت در شهر جاری شود.

انتهای پیام/281/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شورای اسلامی شهر مشهد ساماندهی حاشیه شهر مناطق کم برخوردار حاشیه شهر مشهد شورای ششم پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۸۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایانی بر حواشی بودجه شهرداری کرمانشاه در شورای شهر

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها - سمیه نوری: یکصد و هفتاد و پنجمین جلسه شورای شهر کرمانشاه پس از مدت‌ها بالاخره با حضور شهردار کرمانشاه و حداکثر اعضای شورای شهر تشکیل شد اما این جلسه علاوه بر عدم رسیدگی و بلاتکلیفی بودجه امسال حواشی در روزهای اخیر داشته است.

در پی حواشی رخ داده طی چند روز گذشته خسرو زرافشانی رئیس شورای شهر کرمانشاه در نشستی با اصحاب رسانه با هدف تشریح چگونگی برنامه‌های شورای شهر و دلیل تأخیر تصویب و تعیین تکلیف بودجه شهرداری، اظهار کرد: یکی از دلایل مهم تأخیر در این امر مخارج و هزینه‌های عجیب مطرح شده در بودجه ارائه شده از سوی شهرداری است.

وی افزود: یکی از مشکلات پیش آمده در بودجه نواقص موجود در لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری بود که با وجود اینکه این لایحه در موعد مقرر خود در دی ماه سال گذشته تحویل شورا شد اما نواقص و شبهاتی در این لایحه به چشم می‌خورد اما به دلیل اهمیت و لزوم تصویب به موقع و انجام امور مربوط به شهر کلیات این لایحه با وجود مشکلات فراوانی که داشت به تصویب اعضا رسید.

رئیس شورای شهر کرمانشاه به تناسب میان رقم بودجه ۱۴۰۳ با تحقق درآمدهای سال گذشت و هم‌چنین ضریب درآمدهای پایدار، تصریح کرد: سال گذشته از مجموع بودجه لحاظ شده در شهرداری شاهد تحقق ۵۰ درصدی آن بودیم بنابراین به منظور حفظ این تناسب باید امسال بودجه شهرداری را با نهایتاً چهار هزار میلیارد تومان بودجه تصویب می‌کردیم در خالی که این رقم از سوی شهرداری با ۶ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان تقدیم شده است.

زرافشانی با تاکید بر اینکه جزئیات بودجه ۱۴۰۳ پر از اشکال است، گفت: با وجود اینکه در بحث کلیات بودجه مشکلات بسیاری وجود داشت اما در نهایت این بودجه در مرحله نخست تصویب شد اما برای سایر هزینه‌ها که در غالب پیشنهاد به شورا ارسال شده است باید با کمیسیون مربوطه بررسی داشته باشیم.

وی ادامه داد: با توجه به درخواست و اعتراضاتی که از سوی شهرداری برای طرح دوفوریتی لایحه بودجه ۱۴۰۳ مطرح شده باید یادآوری کنم که این مسئله مستلزم این امر نمی‌شود و باید حتماً از طریق کمیسیون مربوطه در شورا مورد بررسی قرار گیرد و واگذاری آن به کمیسیون هیچ گونه منع و مشکل قانونی ندارد.

رئیس شورای شهر کرمانشاه به چند مورد از ارقام موجود در لایحه بودجه شهرداری کرمانشاه برای امسال اشاره و عنوان کرد: در این لایحه مزایای کارمندان رسمی شهردار با افزایش ۱۱۴ درصدی مزایای کارمندان رسمی شهرداری نسبت به سال گذشته به ۱۹۷ میلیارد تومان رسیده و تناقض عدم تناسب فاحشی بین افزایش مزایای کارگران شهرداری تنها با سه درصد و رقمی حدود ۸۴ میلیارد تومان وجود دارد.

زرافشانی یادآوری کرد: هزینه تشریفات از پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به یازده میلیارد تومان، هزینه مواد غذایی از ۱۹ میلیارد به ۴۲ میلیارد تومان، هزینه سمینارها و جلسات از ۱.۵ میلیارد به چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان و هزینه امور متفرقه از ۱۲ میلیارد به ۲۷ میلیارد تومان رسیده است.

وی ادامه داد: یکی از مواردی که هزینه زیادی برای آن در بودجه لحاظ شده تشویقی موردی بوده و با وجود اینکه سال‌های گذشته در بودجه اسمی از آن نبوده هم اکنون ۱۵ میلیارد تومان برای آن تقاضا شده و از طرفی سال گذشته که کمک‌های رفاهی پرسنل ۳۰ میلیارد تومان لحاظ شده بود امسال با توجه به اینکه سال گذشته هیچ گونه هزینه‌ای صرف آن نشده به ۱۰ میلیارد تومان تقلیل یافته است.

رئیس شورای شهر کرمانشاه تاکید کرد: هزینه اضافه کاری‌ها با ۷۰ درصد رشد از ۱۸۶ میلیارد تومان به ۳۱۶ میلیارد تومان رسیده، هزینه اطلاع‌رسانی از ۵۰۰ میلیون تومان به دو میلیارد تومان، هزینه چاپ آگهی اداری و عکس و نقشه از ۱.۲ میلیارد به سه میلیارد تومان و هزینه تبلیغات تلویزیونی و مستند از ۱.۲ میلیارد تومان به شش میلیارد تومان رسیده است.

زرافشانی به لحاظ کردن سه میلیارد تومان بودجه برای هزینه آگهی تبلیغات اشاره کرد و عنوان کرد: این بودجه نیز در لایحه سال وجود نداشته و امسال به لایحه ۱۴۰۳ اضافه شده است و هزینه عکاسی و فیلم برداری از ۵۰۰ میلیون به ۲.۵ میلیارد تومان ذکر شده است.

وی از یکی دیگر از هزینه‌های عجیب و سنگین شهرداری در لایحه بودجه ۱۴۰۳ یاد و مطرح کرد: در بودجه پیشنهادی تقدیم شده به شورای ردیفی با عنوان هزینه بازدیدهای شهردار که جز هزینه‌های پیش بینی نشده ذکر شده که مبلغی ۶۴ میلیارد تومانی برای آن در نظر گرفته شده حال آن این مبلغ در سال گذشته تنها ۴۰ میلیارد تومان بوده و در جای دیگر از این بودجه هزینه تشریفات که سال قبل پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بوده امسال به ۷.۱ میلیارد تومان رسیده است.

شهردار کرمانشاه برای ردیف‌های بودجه‌ای ذکر شده در لایحه بودجه ۱۴۰۳ باید پاسخگو باشد

زرافشانی با تاکید بر اینکه شهرداری باید در راستای کاهش بودجه‌های جانبی تلاش می‌کرد، گفت: با توجه به اینکه سال گذشته ۵۰ درصد تحقق بودجه از لایحه در شهرداری انجام گرفته باید امسال باید در لایحه بودجه به کاهش هزینه‌ها در بودجه توجه بیشتری می‌کرد اما این امر مورد توجه نبوده و اکنون شاهد کاهش هزینه بخش‌هایی غیرضروری در بودجه ۱۴۰۳ هستیم.

وی به معطل اصلی کرمانشاه نیز اشاره کرد و بیان داشت: ترمیم و رسیدگی به آسفالت جاده‌ها یکی از مهمترین بخش‌ها و وظایف شهرداری‌ها است که بر اساس لزوم آن در بودجه ۱۴۰ میلیارد تومان برای آن لحاظ شده بود این در حالی است که این بودجه در اصلاحیه به ۷۵ میلیارد تومان تقلیل یافته و همین امر باعث می‌شود که مردم تغییرات و تلاشی برای رفع مشکلات استان نداشته باشند.

رئیس شورای شهر کرمانشاه با اعلام آمادگی خود برای گفتگوی مستقیم با شهردار کرمانشاه در خصوص لایحه بودجه ۱۴۰۳، اذعان داشت: با توجه به هزینه‌های پیشنهاد شده از سوی شهرداری کرمانشاه شهردار باید با ارائه مستندات و دلایل قانع کننده نسبت به ردیف‌های بودجه ۱۴۰۳ پاسخگو باشد.

در ادامه این ماجرا و اظهارات رئیس شورای شهر کرمانشاه نادر نوروزی شهردار این شهر نیز در واکنش به سخنان خسرو زرافشانی به عنوان رئیس شورای شهر در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: طی چند روز گذشته اظهاراتی از سوی رئیس شورای شهر کرمانشاه در جمع خبرنگاران صورت گرفته که باعث بروز شبهه و حواشی شده است که بخش عمده آن به دلیل نادرستی اطلاعات انتقال داده شده بوده است.

وی با بیان اینکه یکی از مشکلات پیش آمده در تصویب لایحه بودجه ۱۴۰۳ و عدم ارسال آن نامنظم بودن جلسات شورای شهر بوده، افزود: جلسات شورای شهر در یک بازه زمانی از مرداد ماه تا دی ماه به صورت کامل دچار رکود بوده و جلسات آن انجام نشد این در حالی است که لایحه بودجه شهرداری پیش از این موعد آماده بود.

شهردار کرمانشاه تصریح کرد: برخلاف ادعای مطرح شده از سوی شورای شهر در تمامی جلسات تشکیل شده نمایندگان شهرداری برای پاسخگویی و رفع شبهات حاضر بودند و با وجود ارسال به موقع لایحه بودجه اما کلیات این لایحه در اوایل اسفندماه در شورا به تصویب رسید و سپس در ۲۸ اسفندماه با ارسال به فرمانداری مصوب شد.

نوروزی تاکید کرد: با تأخیر ۲ ماهه‌ای که در تصویب لایحه بودجه ۱۴۰۳ صورت گرفت و با پیگیری‌های انجام شده به دلیل تصویب ۲ دوازدهم بودجه اعتراضی به کمیته تطبیق ارسال کردیم که آن هم به دلیل حساسیت و اهمیت امور و شهرداری نهایتاً به تصویب رسید تا کارهای شهر روی زمین نماند.

وی در پاسخ به عدم تصویب لایحه دو فوریتی بودجه از سوی شورای شهر، گفت: بر اساس قانون طرح دو فوریتی لایحه بودجه ۱۴۰۳ به شورای شهر برده شد و انتظار می‌رفت که این لایحه به رأی اعضا گذاشته شود اما این درخواست با نظر شخصی رئیس شورای شهر رد شد و با اختیار خود مجدد هزینه این لایحه را مجدد به کمیسیون فرستاد و با اعلام کفایت مذاکرات جلسه شورا را به اتمام رساند.

هزینه ۶۴ میلیارد تومانی بازدیدهای شهردار جایگزین و جبرانی برای کمبودبودجه‌های عمرانی

نوروزی در ادامه پاره‌ای از توضیحات در خصوص شبهات برای هزینه‌های عنوان شده توسط رئیس شورای شهر، بیان کرد: آنچه که در کشور برای تمامی شهرها ثابت است چارت بودجه بر اساس یک ساختار مشخص شده در سطح کلاً تدوین شده و بر خلاف ادعای رئیس شورای شهر نمی‌توان کد و ردیف بودجه‌ای خارج از این چارت را اضافه کرد و بر همین اساس برای نظارت بر این امر تعداد یازده دستگاه نظارتی به جز شورای شهر بر امورات شهرداری و لایحه بودجه نظارت انجام می‌گیرد و با کمترین تخلف برخورد می‌شود.

وی گفت: یکی از شبهات مطرح شده از سوی شورای شهر هزینه ۴۲ میلیارد تومانی غذا است اما این ردیف بودجه به گونه‌ای عنوان شده که گویی تمام این هزینه و غذاها توسط شخص خود و هیأت مدیریت خورده شده در حالی این هزینه برای کارگران این مجموعه به تعداد یک هزار و ۷۰۰ نفر که در ۲ شیفت مشغول به کار هستند صرف می‌شود.

شهردار کرمانشاه ادامه داد: این هزینه برای هر کارگر با حداقل مبلغ اگر به طور روزانه محاسبه شود حتی بیشتر از ۴۲ میلیارد تومان و تا ۹۰ میلیارد تومان هم خواهد رسید اما با تأمین اولیه هزینه‌ها برای موارد اولیه و قرار دادن با یک رستوران در صرف هزینه‌های اضافه صرفه‌جویی انجام خواهد گرفت.

نوروزی به ابهام و شبهه مطرح شده دیگر از سوی خبرنگاران که توسط رئیس شورای شهر ایجاد شده بود، عنوان کرد: ردیفی از بودجه در لایحه بودجه ۱۴۰۳ با عنوان بازدیدهای شهردار مطرح شده که مبلغ ۶۴ میلیارد تومان نیز برای آن لحاظ کردیم اما متأسفانه به دلیل عدم آگاهی رئیس شورای شهر از عناوین مطرح شده شبهاتی مطرح شده در این راستا که تشویش اذهان عمومی را به دنبال داشته است.

نوروزی تاکید کرد: مبلغ ۶۴ میلیارد تومانی تعریف شده برای بازدیدهای خود را با هدف رفع مشکلات از پیش تعیین نشده‌ای است که توسط شخص بنده و یا معاونین در بازدید و دیدارهای میدانی از محلات و نقاط مشکل را است که این مشکلات به دلیل اینکه در طرح‌های عمرانی تعریف نشده‌اند در قالب این بند در لایحه بودجه آورده شده است.

مشکلات شخصی شورای شهر با شهردار نیابد مسائل مربوط به شهر را متأثر کند

وی به تشریح چگونگی بخشی از بودجه لحاظ شده با عنوان تشویقی موردی، گفت: بر اساس قانونی که برای نیروی پرسنل شهرداری تعریف شده در سال هر یک از این افراد می‌توانند سالانه ۲ بار از این طرح بهره مند شوند که با محاسبات انجام شده مبلغ ۱۵ میلیارد تومان مورد نیاز برای تحقق این حق بوده است.

شهردار کرمانشاه همچنین به هزینه مطرح شده برای آسفالت جاده‌ها و خیابان‌ها نیز اشاره کرد و افزود: بر اساس ادعای رئیس شورای شهر کرمانشاه اعتبار و بودجه شهر برای آسفالت از ۱۴۰ میلیارد تومان به ۷۵ میلیارد تومان رسیده اما این ادعا به طور کامل رد می‌شود چرا که این اعتبار از سوی شورا اشتباه عنوان شده و در اصل این اعتبار در سال گذشته ۲۹۰ میلیارد تومان بوده و امسال با روند افزایشی در جهت بهبود وضعیت آسفالت شهر به ۳۲۰ میلیارد تومان رسیده است و به هیچ عنوان کاهش نداشته است.

در پایان نوروزی به محاسبات اشتباه شورای شهر در میزان تحقق بودجه در سال گذشته، بیان کرد: شورای شهر تنها بودجه‌های نقدی صرف شده را در نظر گرفته در حالی که بخشی از این تحقق غیر نقدی بوده و اگر به طور جمعی هزینه و بودجه نقدی و غیر نقدی را در نظر داشته باشیم سال گذشته تحقق بودجه ۷۰ درصدی انجام گرفته اما نکته قابل توجهی که باید مورد نظر قرار گیرد این است که شورای شهر به دلیل بروز برخی اختلافات شخصی با بنده بودجه و هزینه‌ها و حتی امورات شهرداری را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

بودجه شهرداری کرمانشاه پس از ۲ ماه کش و قوس بالاخره تصویب شد

با این حال اما بر اساس گفته‌های پوریا فخری نایب رئیس شورای شهر کرمانشاه بالاخره بودجه لایحه ۱۴۰۳ با تأخیر ۲ ماهه پس از کش و قوس‌های فراوان بین شهرداری و شورای شهر با حضور ۱۰ عضو شورا و شهردار کرمانشاه این لایحه مجدداً بررسی و اشکالاتی که در خصوص آن وجود داشت رفع و تصویب شد.

وی افزود: با توجه به بالا بودن رقم برخی کُدهای بودجه‌ای در لایحه ارائه شده از سوی شهرداری تعدادی از اعضای شورا نسبت به آن اعتراض داشته که با بررسی‌های انجام شده در نهایت بودجه‌ای که از سوی شهرداری با اعتبار مورد نیاز ۶.۳ میلیارد تومان پیشنهاد شده بود در نهایت با ۶ هزار میلیارد تومان به تصویب اعضا رسید.

با توجه به اظهارات مطرح شده از سوی رئیس شورای شهر و شهردار کرمانشاه مشکلاتی در تأمین بودجه و عدم تأیید و تصویب نهایی لایحه بودجه از سوی شهرداری رخ داده اما فارغ از تمام آنچه که گفته شد و ادعاهای بیان شده تنش‌های پیش آمده در بین این ۲ مجموعه به ضرر شهر بوده و تنها قربانی چالش‌ها شهر و مردم خواهند بود.

با وجود اینکه این بودجه با تأخیر ۲ ماهه بالاخره به تصویب شورای شهر رسید اما باید توجه داشت که به دلیل تنش و مشکلات بین برخی اعضا با شهردار و جناح بندی‌های اعضای این شورا به صورت مخالفان و موافقان شهردار امورات این شهر تنها به دلیل خصومت‌های شخصی این ۲ گروه ۲ ماه معطل و معلق ماند و گویی مشکلات و معضلات کرمانشاه آخرین اولویت شورا بوده است.

این در حالی است که انتظار می‌رفت به دلیل مشکلات عدیده شهر کرمانشاه بیشتر مورد توجه اعضای شورا قرار گیرد اما بر خلاف تصورات حتی اعتراض و نارضایتی شهروندان از اوضاع نابسامان شهر نیز حریف اختلافات بین اعضا نشد.

همچنین با توجه به اینکه طی چند ماه اخیر عدم تشکیل جلسات شورای شهر تذکر و اولتیماتوم سه ماهه استاندار را برای آنها به دنبال داشت اکنون موعد سه ماهه آنها فرا رسید اما نکته قابل توجه دیگری که مسئول بالادستی استان باید آن توجه داشته باشند این است که اگر چه مشکل عدم تشکیلات جلسات شورای شهر تا حدودی رفت شده اما تنش‌های بین این ۲ همچنان مشکل آفرین بوده و آسیب‌های ناشی از آن دامن کرمانشاه را گرفته است.

کد خبر 6094505

دیگر خبرها

  • افزایش ۳۰ درصدی اعتبار شهرداری گنبدکاووس
  • پایانی بر حواشی بودجه شهرداری کرمانشاه در شورای شهر
  • آماده‌باش گروه های خدمت رسان شهرداری برای رفع آب‌گرفتگی‌ها
  • خدمات فرهنگی و عمرانی حوزه شهری خارگ افزایش یافت
  • راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق مختلف شهری و روستایی اراک ضروری است
  • محله کم‌برخوردار حصه در مسیر توسعه‌ است
  • تصویب لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری
  • گرگان گران اداره می‌شود/ ناتوانی در جذب سرمایه گذار برای توسعه
  • اختصاص 800 میلیارد تومان به پروژه های محلات کم برخوردار در بودجه سال جاری
  • پایتخت معنوی ایران هم صدا در حمایت از طرح حجاب و عفاف