Web Analytics Made Easy - Statcounter

 سیدعبدالله ارجایی روز شنبه در نشست شورای شهرداران افزود: برخی پرونده های حل نشده نیز در کمیسیون ماده ۱۰۰ وجود دارد که باید به صورت جدی بررسی و راهکاری برای حل آنها پیدا شود.

وی در خصوص بحث درآمدی مناطق شهرداری نیز گفت: در این بخش عملکرد مناطق با یکدیگر مقایسه نخواهد شد بلکه عغملکرد هر منطقه با خودش در ۱۰ ساله گذشته مقایسه و اعتبارسنجی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار مشهد اظهار کرد: پیش بینی بودجه سال آینده مناطق نیز بر همین مبنا خواهد بود، بودجه ۱۰ ساله گذشته بررسی و برای بودجه سال یازدهم آن منطقه برنامه ریزی می شود.

ارجایی اضافه کرد: مناطق در حوزه درآمد و هزینه به صورت ماهانه نسبت به میانگین عملکرد ۱۰ ساله گذشته ارزیابی خواهند شد و انتظار داریم که درآمد مناطق صعودی و هزینه ها نزولی باشد.

وی گفت: شهرداران مناطق در منابع نقدی، غیرنقدی و دولتی باید به دیون و سرمایه گذاری توجه بیشتری داشته باشند، در این حوزه منطقه محوری برای ما بسیار جدی است و محکم پای این مساله ایستاده ایم.

شهردار مشهد افزود: شهرداران اگر به اختیارات بیشتری نیاز دارند، به آنان داده خواهد شد اما در مقابل از آنها اقدام و کار درخور نیز خواهیم خواست.

ارجایی گفت: شهرداران مناطق برای استفاده از ظرفیت هایی که برای درآمدزایی در مناطق آنها وجود دارد از جمله جذب سرمایه گذار با بهره گیری از زمین های موجود برنامه ریزی کنند و ما نیز در این مسیر از آنان حمایت خواهیم کرد.

وی اضافه کرد: شهرداران مناطق باید پیگیر رفع مشکل زمین های ارتش، انتقال زندان و غیره و رفع مشکلات سایر زمین های بزرگ مقیاس شهری باشند.

معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد نیز در حاشیه این نشست گفت: یکی از مولفه هایی که در پرداخت مصارف جاری و عمرانی مناطق شهرداری در نظر خواهیم گرفت، تحقق درآمدی خود مناطق خواهد بود، این امر انگیزه‌ای برای شهرداران مناطق در کسب درآمد است.

محمدرضا مومنی، افزود: در گذشته میزان طلب مناطق برای پرداخت درصدی از مصارف جاری و عمرانی در نظر گرفته می شد و بحث منابع، مصارف و پروژه‌های عمرانی در مناطق از اهمیت زیادی برخوردار است.

معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد ادامه داد: قصد مقایسه اقدامات مناطق با یکدیگر را نداریم، بلکه براساس برنامه درآمدی ۱۰ سال گذشته، هر منطقه را به تفکیک و در سال ۱۴۰۰ به صورت منابع بررسی و انتظارات خود را از شهرداران در خصوص بحث درآمدی مطرح کردیم.

منابع آلبوم بودجه ١٤٠٠ شهرداری مشهد، ۱۸۴ هزار و ۸۶ میلیارد و ۸۷۲ میلیون ریال و مصارف آلبوم بودجه این شهرداری در سال جاری ۱۷۹ هزار و ۷۸۲ میلیارد و ۸۷۲ میلیون ریال است.

برچسب‌ها شهرداری مشهد مشهد طرح های عمرانی بودجه ۱۴۰۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرداری مشهد مشهد طرح های عمرانی شهرداری مشهد مشهد طرح های عمرانی بودجه ۱۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۵۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، این سلسله نشست‌ها به ابتکار شهرداری تبریز برگزار خواهد شد و در ماههای آینده به صورت مستمر بین شهرداران شهرهای جاده ابریشم ادامه خواهد یافت.

شهردار تبریز در جریان برگزاری این وبینار به ارائه ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی و توریستی شهر تبریز و تبیین جایگاه ژئوپلتیک این شهر در مسیر جاده ابریشم پرداخت.

یعقوب هوشیار گفت: کلانشهر تبریز قطب اقتصادی، صنعتی، فرهنگی و ارتباطی شمال غرب ایران است که به خاطر موقعیت جغرافیایی خود، نقشی اساسی در ارتباطات بین ایران و دنیای غرب دارد. همین موقیعت در طول تاریخ با عبور جاده ابریشم، جایگاه بزرگی در اقتصاد جهانی برای تبریز رقم زده است.

وی افزود: تبریز، پایتخت بازرگانی و تجارت ایران و رقیب تجاری شهرهای چین و قسطنطنیه بود که علاوه بر ثروت، هنر و معماری بسیار زیبایی را نیز در خود جای داده بود. در حال حاضر هم بازار سرپوشیده‌ی تبریز از بزرگترین بازارهای دنیا به حساب می‌آید.

هوشیار اضافه کرد: تبادل فرهنگ یکی از اصلی ترین ارزش‌های جاده‌ی ابریشم بود. هنر، مذهب، فلسفه، تکنولوژی، زبان، علم، معماری و دیگر المان‌های یک تمدن از طریق این جاده‌ها و به واسطه‌ی کالاهای تجارت شده از کشوری به کشور دیگر تبادل می‌شدند. با بسته شدن جاده‌ی ابریشم تجار ناچار به پیدا کردن راه‌های آبی برای تجارت شدند. این مسئله آغازگر عصر کاوش بود که به شکل گیری ارتباطات و اجتماعی جهانی منجر شد.

شهردار تبریز تصریح کرد: از منظر بین المللی، شهرداری تبریز عضو چندین سازمان بین المللی مهم بوده و با ۹ شهر مهم جهان پیوند خواهرخواندگی داشته و با چندین شهر دیگر تفاهم نامه دوستی امضا کرده است و اکنون این شهرداری قصد دارد با ایجاد و تقویت همکاری با شهرهای مهمی که بر روی جاده ابریشم قرار دارند قدم بزرگی در جهت احیا اهمیت تاریخی این شهر بر دارد.

همچنین در ادامه این نشست، شهردار نارا ژاپن علاقه مندی خود برای توسعه مناسبات فرهنگی، علمی و شهری با کلانشهر تبریز به خاطر احترام به قدمت و اهمیت تاریخی را مطرح کرد.

موتونوبو ناکاگاوا در بخش دیگری از سخنان به بیان پیشنهاد برگزاری نمایشگاه تبریز در شهر نارا در سال‌های پیش رو و پیشنهاد انعقاد قرار داد خواهر خواندگی میان تبریز و نارا در آینده پرداخت.

گفتنی است، تبریز به عنوان یکی از شهرهای استراتژیک واقع در مسیر جاده ابریشم به علت بازار بزرگ آن که قلب تپنده جاده ابریشم در روزگاران قدیم بوده است و سابقه پایتختی چندین باره تبریز در ایران از دیگر موارد مورد بحث و گفتگو میان شهرداران در این نشست بود.

به دنبال برگزاری کنفرانس فضا و زمان بین ایران و ژاپن در اسفند ماه سال ۱۴۰۲ و دیدار شهردار تبریز و سفیر ژاپن و پیشنهاد تعمیق و توسعه مناسبات میان تبریز و شهر به علت ویژگی‌های استراتژیک این دو شهر نارا مطرح شد و در همین راستا وبینار مشترک با شهرهای تبریز نارا و سمرقند برگزار شد.

همچنین در این دیدار تکرار برگزاری وبینار در ماه‌های آینده در راستای احیا ارتباطات سنتی با سایر شهرهای واقع در مسیر جاده ابریشم از سوی شهردار تبریز مطرح شد.

تشریح ویژگی‌ها و موقعیت استراتژیک شهر نارا به عنوان اولین پایتخت کشور ژاپن و جنوبی ترین شهر ژاپن و شرقی ترین شهر جاده ابریشم دارای میراث فرهنگی بسیار فراوان از دیگر موضوعات مطروحه در این وبینار بود.

کد خبر 6094573

دیگر خبرها

  • تداوم بارندگی‌ها در کشور / دمای هوا در بعضی مناطق کاهش می‌یابد
  • پایانی بر حواشی بودجه شهرداری کرمانشاه در شورای شهر
  • کاهش میانگین زمان رسیدگی به پرونده‌های کمیسیون پزشکی زنجان
  • لزوم ورود دستگاه قضایی به خریدهای خارجی زاکانی
  • مهر تأیید وزارت کشور بر قانونی بودن ورود واگن‌های چینی
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم برگزار شد
  • امسال بودجه شهرداری اراک ۶ هزار میلیارد تومان است
  • دمای هوای اصفهان تا ۶ درجه کاهش می‌یابد/بارش رگبارهای بهاری
  • وحدت اعضای شورا با شهرداران باعث رونق امور شهری می‌شود