Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن سازندگان مسکن و ساختمان مشهد گفت: طبق اطلاعات رسیده متاسفانه بسیاری از ساخت‌وسازها در مناطق حاشیه شهر مشهد به عنوان خانه دوم مورد استفاده قرار می‌گیرد و یا حداقل اینکه به دست کسانی که برای آن‌ها خانه‌سازی شده؛ یعنی قشر ضعیف، نمی‌رسد.

به گزارش قدس آنلاین، سعید سلگی با بیان اینکه امروزه هزینه‌ تمام شده ساخت‌وسازهایی که در حاشیه شهر مشهد انجام می‌شود در توان افرادی که به عنوان حاشیه‌نشین زندگی می‌کنند نیست و باید بانک‌ها از جمله بانک مسکن تسهیلات قابل توجه با بازپرداخت بلندمدت ارائه دهند، اظهار کرد: میزان وام‌ها و شرایط واگذاری مسکن در حاشیه شهر باید با واقعیت و دقت همراه باشد وگرنه اهداف ساخت مسکن در حاشیه شهر محقق نمی شود و حتی حاشیه‌نشینی با سرعت بیشتری ادامه می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای رفع سکونتگاه‌های قدیمی و غیر رسمی در حاشیه شهرها باید شهرداری واحدهای ساخته شده را در اختیار حاشیه‌نشینان قرار دهد. شهرداری تمام مواردی که در حاشیه اسکان دارند را شناسایی و شناسنامه‌دار کند و در ازای ساخت‌وسازهای جدید و تحویل منزل مسکونی به این افراد، سکونتگاه‌های غیر رسمی را که امروزه در آن مستقر هستند، تخریب کند و اجازه ندهد که این منازل مسکونی توسط عده دیگری خریداری شده و با زیرکی به حاشیه‌نشینان اجاره داده شود.

رئیس انجمن سازندگان مسکن و ساختمان مشهد ادامه داد: با توجه به اینکه حاشیه‌نشینی نتیجه قصور در سایر بخش‌های دولتی است، شهرداری مشهد باید برای حاشیه‌نشینی شهر مشهد یارانه ارائه دهد و بابت زمین و پروانه‌ای که در اختیار انبوه‌سازان می‌گذارد، سهم خود در این زمینه را صفر ببیند یا حداقل قیمت زمین و پروانه را عرضه کند تا انبوه‌سازان بتوانند سود حاصل از ساخت‌وساز را در حاشیه شهر با کمترین قیمت عرضه کنند تا قشر مورد هدف بتواند نقل و انتقالات لازم را در این زمینه انجام دهند.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ساخت وساز حاشیه شهر شهر مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۵۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارنامه سیاست‌های مسکن پس از انقلاب

مرکز پژوهش‌های مجلس با انتشار جدولی از سیاستگذاری ها، اقدامات و تاثیرات آن در طول سال‌های پس از انقلاب تا سال ۱۴۰۰ و همچنین ذیل شش برنامه اجرا شده پس از انقلاب، خواست در نهایی شدن برنامه هفتم، عملکرد احکام مربوط به مسکن و نتایجی که داشته اند مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش جماران، تحلیل پیشینه برنامه‌های توسعه پنج ساله اول تا ششم و اینکه چه چارچوبها، سرفصل‌ها و هدفگذاری‌هایی به طور معمول انجام می‌شود، راهنمای خوبی برای ارزیابی و تحلیل برنامه هفتم است.

براساس اعلام این نهاد پژوهشی؛ با توجه به تقدیم لایحه قانون برنامه هفتم توسعه به مجلس لازم است عملکرد احکام مربوطه درقوانین برنامه‌های پنج ساله پیشین مورد ارزیابی و آسیب شناسی قرار گیرد تا ضمن تحلیل برنامه‌های گذشته، بررسی دستاوردها، مسائل و مشکلات، نسبت به تنظیم برنامه هفتم اقدام شود.

دیگر خبرها

  • حمایت‌ های بانک رفاه کارگران از ساخت مسکن کارگری شتاب می‌ گیرد
  • این مناطق تهران خانه‌های ارزان‌قیمت دارند + جدول
  • ساخت خانه برای اقشار کم درامد
  • کارنامه سیاست‌های مسکن پس از انقلاب
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • کابوس تورم در تعقیب متقاضیان طرح نهضت ملی
  • باران خراسان رضوی را فرا می‌گیرد
  • ساخت مسکن کارگری در یزد/ خانه دار شدن همه کارگران
  • پیش‌بینی هزینه ۴۰۰ میلیارد ریالی جهت توسعه مناطق حاشیه شهر