Web Analytics Made Easy - Statcounter

۶۰ پروژه در حوزه فضای سبز و پارک در مناطق کم برخوردار مشهدمقدس به بهره‌برداری رسید.

به گزارش قدس آنلاین، محمدحسین ودیعی با اشاره به اینکه حوزه‌های عمرانی و خدماتی شهرداری همیشه مورد دغدغه مردم بوده، اظهار داشت: البته بیشتر درخواست‌های مطرح‌شده از جانب مردم در حوزه شهرسازی و ضوابط ساخت‌وساز است و جالب آنکه عمده درخواست‌ها نیز فردی نبوده و بیشتر منافع محله و همسایگان را در برگرفته، درخواست‌های بسیاری در این حوزه درباره عمران و آبادانی شهر، محله و معابر مطرح می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همه طرح‌ها و لوایحی که در شورا بررسی و تصویب می‌شود پیش از طرح شدن در صحن علنی، جهت بررسی مردم و اعمال نظر، اخذ انتقاد و پیشنهاد در سامانه شورایاوران قرار می‌گیرد تا مردم و به‌ویژه گروه‌های متخصص در حوزه‌های گوناگون بتوانند با بررسی آن‌ها نظرات و خواسته های خود را مطرح کنند.

ودیعی با اشاره به اینکه نظام بودجه‌بندی شهرداری براساس مدل بودجه‌ریزی عملیاتی است که نظامی مترقی به شمار می‌رود ادامه داد: بودجه‌بندی در این نظام در چهار سطح اصلی «حوزه مأموریتی»، «برنامه»، «خدمت» و «فعالیت» ریز شده و از این ‌رو در بررسی بودجه طراحی‌شده و نظارت آن امکان نظارت، پایش و ردیابی هزینه‌ها و اعتبارات در ریزترین موضوعات خدماتی عمرانی برای تمام محله‌ها و مناطق وجود دارد که طبیعتاً امکان برنامه‌ریزی دقیق‌تر و نظارت باکیفیت را مهیا کرده و در نهایت بر پیشرفت و توسعه شهر مؤثر است.

وی خاطرنشان کرد: از این رو نظارت مردم بر لایحه بودجه کاملاً امکان پذیر بوده و با بررسی سطوح مختلف میتوانند دریابند محله یا موضوع موردنظرشان در بودجه آتی چه سهمی خواهد داشت.

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر مشهد یادآور شد: حتی بودجه سالانه شهرداری نیز تا پیش از تصویب از طریق سامانه‌های ارتباطی شورا در اختیار مردم قرار می‌گیرد تا مردم بتوانند با مطالعه و بررسی آن، نسبت به ارائه نظرات اصلاحی خود از آنچه خواسته محله، منطقه یا در موضوع خاصی می‌بینند که در بودجه لحاظ نشده به شورا و کمیسیون‌های تخصصی اقدام کنند.

ودیعی گفت: سه موضوع نظارت بر ساخت‌وسازها، توسعه فضای سبز و آسفالت معابر موضوعاتی است که بیشترین توجه و دغدغه شهروندان را به خود اختصاص داده و درخواست‌های بسیاری از جانب مردم در این حوزه‌ها به شهرداری اعلام می‌شود.  در دو موضوع توسعه فضای سبز و آسفالت اقدامات بسیار چشمگیری از جانب شهرداری انجام ‌شده و در حال انجام است و تقریباً هیچ درخواستی از جانب مردم در این موارد بدون جواب نمانده است.

وی اضافه کرد: در بودجه سال جاری بیش از گذشته دست شهرداری را برای آسفالت معابر خاکی شهر باز گذاشته و شرط مشارکت ۵۰ درصدی ساکنان را حذف کردیم. در قوانین موضوعه، تأمین زیرساخت‌های لازم برای محلات مسکونی جدید بر عهده وزارت راه وشهرسازی گذاشته‌ شده اما در بودجه ۹۹ شهرداری را مکلف کردیم در معابر خاکی شهر که ضرورت آسفالت آن برای تأمین خدمات مورد نیاز شهروندان و رضایت ایشان وجود دارد بدون منتظر ماندن برای جلب مشارکت‌های مردم با بودجه مستقیم خود نسبت به آسفالت معابر اقدام کند.

به گفته ودیعی، در سال گذشته شهرداری مشهد سه میلیون و ۶۰۰ هزار مترمربع آسفالت اجرا کرده و در سال جاری نیز همین روند پرحجم ادامه خواهد داشت. همچنین در موضوع فضای سبز در سه سال گذشته ۹۰ پارک و فضای سبز در شهر مشهد احداث ‌شده که نزدیک به ۶۰ پروژه در مناطق کم برخوردار انجام ‌شده؛  لذا در موضوع توسعه فضای سبز می‌توان به ‌راحتی ادعا کرد که مشهد جزو اولین شهرهای کشور در رتبه‌بندی جای می‌گیرد.

وی تأکید کرد: بااین‌وجود اگر گزارش‌هایی از مردم دریافت کنیم مبنی بر کمبود فضای سبز در محله و منطقه‌ای، مطمئناً در طراحی بودجه سال ۱۴۰۰ این موضوع لحاظ شده و برای آن بودجه کافی در نظر گرفته خواهد شد.  شهروندان هرچه بیشتر ارتباط خود را با شورا بیشتر کرده و مطالبات و توقعات خود را مطرح کنند.

ودیعی بیان کرد: متاسفانه شهروندان در این حوزه بسیار کم به شورا رجوع کرده و پیش از مطرح‌شدن طرح‌ها و لوایح در صحن علنی، ما چندان شاهد اظهارنظر عموم مردم و حتی متخصصان نبوده و نیستیم. در حال حاضر مشارکت عمومی برای طراحی قوانین و اصلاح ضوابط موجود از جانب شهروندان بسیار ناچیز است که باید در این زمینه تحقیق کرده و عارضه یابی انجام شود.

منبع: تسنیم

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: گسترش فضای سبز فضای سبز درخواست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۲۸۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: باید از فضای مشارکتی در سطح شهر استفاده بهینه‌ شود و رویکرد مشارکتی، هم‌افزایی و مردمی افزایش پیدا کند و برنامه‌های رویدادی با حضور و مشارکت مردم و مجموعه‌های فرهنگی مردمی مؤثرتر برگزار شود.

به‌گزارش خبرگزاری ایمنا، حجت‌الاسلام منوچهر مهروی‌پور امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در سومین جلسه از سلسله‌نشست‌های مدیران شهری با نخبگان فرهنگی، اجتماعی منطقه ۱۲ شهرداری اصفهان تحت عنوان «به احترام مردم اصفهان» اظهار کرد: در طرح چشمه‌های نورانی اگر مسجدی از طریق اداره فرهنگی اجتماعی منطقه ۱۲ اعلام شود و زمین آن به‌صورت وقفی توسط مردم باشد، شهرداری برای احداث مسجد در آن منطقه اقدام خواهد کرد.

وی افزود: از فضای مشارکتی در سطح شهر باید استفاده بهینه‌ای شود و رویکرد مشارکتی، هم‌افزایی و مردمی افزایش پیدا کند و برنامه‌های رویدادی با حضور و مشارکت مردم و مجموعه‌های فرهنگی مردمی مؤثرتر برگزار شود.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه بودجه فرهنگی شهرداری نسبت به سال گذشته شش درصد افزایش یافته است، تصریح کرد: در این راستا تلاش شد بودجه فرهنگی به دوهزار و صد میلیارد تومان افزایش پیدا کند.

وی با تاکید بر توسعه زمین‌های روباز ورزشی و ارتقای مباحث عمرانی در منطقه ۱۲، توضیحاتی در خصوص مصوبات کمیسیون فرهنگی در رابطه با چشمه‌های نورانی ارائه کرد.

پیشرفت ۲۰ درصدی پروژه احداث فرهنگ‌سرای مهدی‌آباد

علی‌اکبر رسالت، مدیر منطقه ۱۲ شهرداری اصفهان نیز در این نشست اظهار کرد: برنامه‌های فرهنگی، مناسبتی و برنامه شهید کوچه ما روشنایی شهر است که برای تجلیل از خانواده شهدا در این منطقه برگزار می‌شود.

وی با اشاره به احداث فرهنگ‌سرای مهدی آباد منطقه ۱۲ شهرداری گفت: احداث این فرهنگ‌سرا آغاز شده است و حدود ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و امیدواریم تا پایان سال تکمیل شود.

وی با بیان اینکه احداث مسجد قدس در محله عاشق آباد آغاز شده است، در خصوص کمک‌های غیر نقدی و مناسبتی به کانون‌های فرهنگی نیز توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش ایمنا، در این جلسه فرماندهان حوزه مقاومت بسیج منطقه ۱۲، فرماندهان پایگاه‌های بسیج، مدیران کانون‌های فرهنگی هنری مساجد منطقه ۱۲ و حجت‌الاسلام محمدی به عنوان نماینده دبیرخانه ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور حضور داشتند که توضیحاتی در خصوص نحوه ثبت نام در سامانه بچه‌های مسجد، صدور مجوز کانون‌ها و مسائل مربوط با آن‌ها مطرح شد.

در حاشیه این مراسم نیز توسط فعالان فرهنگی منطقه ۱۲ از مدیر منطقه ۱۲ شهرداری اصفهان به دلیل کمک به کانون‌های فرهنگی تجلیل به‌عمل آمد.

کد خبر 750189

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۳ پروژه ورزشی تا پایان اردیبهشت ماه در تبریز
  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان
  • دستاوردهای متروی مشهد و اصفهان به اشتراک گذاشته می‌شود
  • محله کم‌برخوردار حصه در مسیر توسعه‌ است
  • ۴۰ هزار میلیارد ریال پروژه فعال در اهواز وجود دارد
  • ۴۰ هزار میلیارد ریال پروژه فعال در شهرداری اهواز وجود دارد
  • هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم
  • افزوده شدن بیش از ۹۰ هزار مترمکعب به ظرفیت ذخیره آب شهرستان مشهد
  • اختصاص 800 میلیارد تومان به پروژه های محلات کم برخوردار در بودجه سال جاری
  • بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است