Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادستان مرکز خراسان رضوی با اشاره به اینکه پیشگیری از موقوفه‌خواری در دستور کار قرار گرفته، گفت: در روستای ابلق، محدوده تبادکان سطح وسیعی از موقوفه‌خواری صورت گرفته که در حال برخورد با زمین‌خواران هستیم.

سید هادی شریعت‌یار امروز، ۴ شهریور ماه، در نشست خبری در خصوص اقدامات قضایی انجام شده برای ساماندهی حاشیه شهر مشهد در دادگستری استان اظهار کرد: حاشیه‌نشینی در شرایطی رخ می‌دهد که افراد باانگیزه یافتن شغل و کسب‌وکار وارد شهرهای بزرگ می‌شوند و در حاشیه‌ شهرها سکونت می‌گزینند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اتفاق در شهر مشهد بسیار مشهود است. از دیگر سو غفلت مسئولان و عدم توجه لازم به این مناطق، توزیع نادرست ثروت، خدمات و... سبب افزایش و شکل‌گیری بی‌رویه حاشیه در شهرها شده است. در حال حاضر بیش از یک میلیون حاشیه‌نشین در مشهد ساکن است که به نسبت جمعیت ۷ میلیون نفری حاشیه‌نشینان در کل کشور، یک‌هفتم آن متعلق به مشهد است. مشهد به عنوان اولین کلان‌شهر مذهبی جهان و دومین کلان‌شهر کشور به حاشیه‌نشینی دچار است. متاسفانه وجود این جمعیت چالش‌های فرهنگی، اجتماعی، امنیتی و... ایجاد کرده است. 

وی افزود: در تیر ماه امسال با توجه به سیاست‌های قوه قضائیه کمیته اجرایی پیگیری مشکلات مناطق محروم و حاشیه شهر مشهد در دادسرای این شهر فعال شد. در همین راستا تلاش شد در گام نخست معضلات مناطق کم‌برخوردار را شناسایی کنیم. تاکنون در برخی محلات همچون شهرک‌های شهید رجایی و باهنر، اسماعیل‌آباد و محدوده کشف‌رود با حضور ساکنان جلساتی برگزار شده و مشکلات آن‌ها شناسایی و در جهت رفع آن راه حل‌هایی به مردم ارائه کرده‌ایم. در نتیجه برگزاری همین جلسات مساله کمبود آب روستای احمدآباد در حاشیه مشهد پیگیری شد.

معاون دادستان مرکز خراسان رضوی با بیان اینکه اجرای طرح‌های گسترده امنیتی و برخورد با اراذل و اوباش در منطقه توس و شهرک‌های شهید رجایی و باهنر نیز در دستور کار قرار گرفت، ادامه داد: طی چند مرحله بیش از ٨٠ نفر از اراذل و اوباش در این مناطق دستگیر شدند و در کنار برخوردهای قانونی، اقدامات ارشادی نیز برای آن‌ها در حال انجام است. همچنین پیشگیری از موقوفه‌خواری نیز در دستور کار دادستانی قرار گرفته است و در حال برخورد با زمین‌خواران هستیم.

وی با اشاره به اینکه دادستانی در حال پیگیری جمع‌آوری موتورتلمبه‌ها در محدوده کشف‌رود است، بیان کرد: باید توجه داشت مناطق منفصله یک آسیب محسوب می‌شود و حاشیه شهر را گسترش می‌دهند. بر همین اساس اقدامات لازم برای جلوگیری از تغییرکاربری‌ها در این مناطق صورت خواهد گرفت؛ همچنین در منطقه اسماعیل‌آباد نیز معضلاتی از قبیل وجود معتادان متجاهر، کارگاه‌های غیرمجاز و ساخت‌وساز در حریم رودخانه داریم که پیگیری‌های لازم برای  ساماندهی این منطقه نیز در دستور کار است.

باغ ویلاها به کم‌آبی در روستاهای اطراف مشهد دامن می‌زند

شریعت‌یار ادامه داد: سگ‌گردانی، توزیع مواد مخدر و برخی مشکلات اخلاقی در بوستان‌ها نیز از گلایه‌های ساکنان برخی مناطق قاسم‌آباد بود که این موضوع به شهرداری و شورای شهر برای تدبیر و نظارت بیشتر بر بوستان‌ها منعکس شده است. همچنین نبود پهنه‌بندی از دیگر معضلات شهر مشهد است که زمینه را برای سوءاستفاده زمین‌خواران فراهم و این امر تغییر گسترده‌ای در حاشیه شهر و سکونت‌گاه‌های ناایمن ایجاد کرده است. باغ‌ویلاها نیز از معضلات جامعه است که با سرقت آب و مصرف بی‌رویه آب به مشکل کم‌آبی در روستاهای اطراف مشهد دامن می‌زند. برای این مشکل نیز اقداماتی صورت گرفته است. شرکت تعاونی‌های ادارات از عوامل توسعه و رشد باغ‌ویلاها در اطراف شهر مشهد هستند که در این بخش نیز ورود کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه گشت‌های رضویون را با بهره‌گیری از ظرفیت نیروهای امنیتی، انتظامی و بسیج فعال کرده‌ایم، گفت: این امر سبب افزایش امنیت مناطق حاشیه شهر می‌شود. همچنین از ابتدای امسال تا پایان تیر ماه گزارشات مردمی در سامانه سجام حدود ۱۵۴۱ مورد بوده که به حدود ٨٠ درصد آن‌ رسیدگی شده است.

معاون دادستان مرکز خراسان رضوی در خصوص ساخت و سازهای غیرمجاز در مناطق مختلف شهر عنوان کرد:  برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز و جلوگیری از معاملات با اسناد عادی به جای اسناد رسمی از دیگر مسائلی است که در دستور کار دادستانی قرار گرفته و در همین راستا پنج دفتر ویژه برای جلوگیری از انجام این معاملات در مناطق حاشیه‌ای با همکاری دفاتر تسهیل‌گری فعال شده است. همچنین طی مذاکراتی که با اداره کل بهزیستی و شهرداری شده، تصمیم گرفته‌ایم هرچه سریع‌تر موضوع ساماندهی کودکان کار را عملیاتی کنیم.

وی ادامه داد: یک‌سوم از جمعیت ۳.۵ میلیون نفری مشهد در ٦٦ پهنه مناطق حاشیه‌ای این کلانشهر سکونت دارند. از ابتدای امسال تاکنون ۲۲۶۰ معتاد متجاهر از مناطق حاشیه شهر مشهد جمع‌آوری شده که پس از غربال‌گری ۱۶۳۷ نفر به کمپ‌های ترک اعتیاد معرفی شدند. از این تعداد ٢٦٠ نفر زن و مابقی مرد بودند. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی موقوفه مشهد دادگستري كشف رود حاشیه شهر مشهد موقوفه خواری دستور کار خراسان رضوی مناطق حاشیه حاشیه شهر شهر مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۸۹۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف ۲۵۷۶ قلم کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در مشهد

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: در بازرسی‌های صورت گرفته در فروردین ماه امسال تعداد ۲۵۷۶ قلم کالای آرایشی و بهداشتی غیرمجاز و تقلبی فاقد صلاحیت مصرف انسانی در سطح عرضه به ارزش تقریبی ۴ میلیارد ریال کشف و ضبط شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، علی روحبخش در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با هدف تأمین، نظارت و ارتقای کیفی و کمی خدمات دارویی، غذایی، آرایشی، بهداشتی، طبیعی، سنتی، ملزومات و تجهیزات مصرفی پزشکی در 7 حوزه مدیریت نظارت بر امور دارو و مواد تحت کنترل، مدیریت نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، اداره تحقیق و توسعه، اداره نظارت بر فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک، مدیریت نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی، مدیریت آزمایشگاه کنترل غذاودارو و مدیریت امور اجرایی فعالیت می‌کند.

وی تصریح کرد: در فروردین ماه امسال بیشترین تمرکز حوزه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر اجرای مأموریت‌های محوله در طرح نوروزی 1403 بود و در این ایام مدیریت نظارت بر امور دارو و مواد تحت کنترل به منظور خدمت رسانی هر چه بهتر به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی علاوه بر فعالیت 126 داروخانه شبانه روزی در سطح دانشگاه، تعداد 36 داروخانه روزانه مجاور حرم مطهر رضوی هم به متقاضیان خدمات شبانه روزی ارائه کردند.

معاون غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در این ایام روزانه 5 تیم بازرسی 2 نفره متشکل از کارشناسان این معاونت طبق برنامه ریزی انجام شده، فعال بودند و در طول این مدت تعداد 1227 بازرسی در ساعات مختلف شبانه روز از داروخانه های تحت پوشش این دانشگاه صورت گرفت و تخلفات داروخانه‌ها هم مورد پیگیری قرار گرفت که اقدامات قانونی لازم در حال انجام است.

روحبخش با بیان اینکه 33 شرکت توزیع دارو به صورت آنکال به داروخانه‌های تحت پوشش دانشگاه خدمت رسانی کردند، خاطرنشان کرد: در فروردین ماه امسال و طی 14 بازرسی انجام شده از شرکت‌های فوق، نظارت همه جانبه بر عملکرد صحیح این شرکت‌ها در خصوص توزیع دارو صورت پذیرفت و ثبت فاکتورهای ارسالی هم در سامانه ttac انجام شد.

وی اضافه کرد: با توجه به فعالیت شبانه روزی 61 بیمارستان در حوزه دانشگاه و همچنین نظارت بیشتر بر عملکرد داروخانه داخلی بیمارستان، بازرسی‌های متعددی از واحدهای مربوطه انجام و کمبودهای دارویی تا حد امکان مرتفع شد.

معاون غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه کارشناسان این معاونت همه‌ روزه پاسخگوی تماس‌های مردمی با سامانه تلفنی 190 هستند، بیان کرد: در این تماس‌ها موضوع کمبودهای دارویی و همچنین برخی از سوالات در خصوص نحوه مصرف انواع داروها مطرح می‌شود و کارشناسان حوزه غذا و دارو پاسخ این سؤالات و راهنمایی‌های لازم به افراد تماس گیرنده داشتند و در همین خصوص به 5543 تماس تلفنی مردمی در ماه گذشته پاسخ داده شد.

روحبخش در خصوص فعالیت‌های مدیریت  نظارت بر فراورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: این حوزه مدیرتی کنترل و نظارت همه جانبه بر مراکز تولید مواد خوراکی، آشامیدنی دارد تا محصولی که در اختیار مصرف کننده قرار می‌گیرد سالم و مورد تأیید باشد؛ در همین خصوص بیش از 171 مورد بازرسی از کارگاه‌ها و کارخانجات تولیدی مواد غذایی و بیش از 93 مورد نمونه ارسالی به آزمایشگاه کنترل غذا و دارو ارسال شد، ضمن اینکه تعداد 93 گواهی بهداشتی صادرات مواد غذایی هم در طی یک ماه اخیر صادر شده است.

وی افزود: اداره نظارت بر فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی در نخستین ماه سال جاری تعداد 97 مورد بازدید از واحدهای عرضه کننده فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی اعم از داروخانه‌های فروشگاه‌های عرضه لوازم آرایشی و بهداشتی و غیره داشته که در طی این بازدیدها تعداد 2576 قلم کالای آرایشی و بهداشتی غیرمجاز و تقلبی فاقد صلاحیت مصرف انسانی در سطح عرضه به ارزش تقریبی 4 میلیارد ریال کشف و توقیف شد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن اشاره به فعالیت‌های اداره تحقیق و توسعه این معاونت، تصریح کرد: مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم معاونت غذا و دارو در فروردین ماه امسال به 1364 تماس تلفنی مردمی با سامانه 190 پاسخ داد و واحد آمار و توسعه این معاونت هم مسئولیت جمع‌آوری، ارسال و بارگذاری کلیه اطلاعات و آمار مدیریت‌های تحت پوشش این معاونت در سامانه فرابر عهده‌دار بود؛ همچنین این واحد مسئولیت جمع‌آوری عملکرد مدیریت‌های تحت پوشش معاونت و تهیه گزارشات مربوط به ستاد سفر نوروزی و همچنین پاسخگویی به هرگونه ابهامات موجود در مکاتبات و گزارشات ارسالی را نیز بر عهده داشت.

روحبخش تأکیدکرد: در طی یک ماه اخیر 1227 مورد بازدید از داروخانه‌ها صورت پذیرفته و در کنار آن به شکایت واصله در خصوص ارائه خدمات دارویی رسیدگی شده است؛ همچنین 97 مورد بازرسی نیز از واحدهای آرایشی و بهداشتی داشتیم و در این خصوص به 9 شکایت مردمی رسیدگی شد.

وی اضافه کرد: همچنین از دیگر اقدامات مهم صورت گرفته در طی یک ماه اخیر می‌توان به صدور 93 مجوز صادرات و واردات مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، 72 مورد بازرسی از خرده فروشی‌های گیاهان دارویی (عطاری‌ها) و باشگاه‌های ورزشی، 797 مورد پاسخگویی به شکایات و تماس‌های تلفنی مرتبط با شیرخشک و غذاهای ویژه، بررسی 93 مورد نمونه‌ دریافتی در آزمایشگاه کنترل غذا و دارو (ارسالی از مدیریت امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی) و همچنین بررسی 11 مورد نمونه دریافتی در این آزمایشگاه (ارسالی از مرکز بهداشت) اشاره کرد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پایان گفت: این معاونت در تمامی ایام سال به‌خصوص در مناسبت‌های خاص ملی و مذهبی برنامه‌های اجرایی و نظارتی خود را در موضوعات غذا، دارو، فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل، شیرخشک، تجهیزات و ملزومات پزشکی، آزمایشگاه کنترل غذا و دارو و غیره دارد و از مردم هم می‌خواهیم که هرگونه مشکلی در این حوزه مشاهده کردند بلافاصله موضوع به سامانه تلفنی 190 اعلام کنند تا آن موضوع توسط بازرسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد مورد پیگیری و بررسی قرار بگیرد.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • شهرداری حصار‌کشی در پارک لاله را متوقف می‌کند؟!
  • ماجرای حصار‌کشی در پارک لاله چیست؟ شهرداری درختان لاله را هم قطع می‌کند؟
  • ضرورت نظارت بیشتر بر پرداخت وام نهضت ملی مسکن
  • ماجرای حصارکشی در بوستان لاله تهران چیست؟
  • شاهکار جدید در پارک لاله؛ برنامه جدید شهرداری در بوستان‌ مملو از درخت | تصویر
  • پلمب ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه
  • کشف ۲۵۷۶ قلم کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در مشهد
  • اگر عرضه نظارت لیگ برتر را ندارند، شورای امنیت ملی و حفاظت اطلاعات وسط بیایند | بچه‌های علی پروین و ناصر حجازی فوتبالیست شدند، اما له‌شان کردند
  • پیش‌بینی هزینه ۴۰۰ میلیارد ریالی جهت توسعه مناطق حاشیه شهر