Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی رئیس هیات‌مدیره انجمن انبوه‌سازان خراسان رضوی گفت: آزادسازی بخشی از بافت‌های فرسوده با گذشت چندین سال و با وجود افزایش قیمت‌ها و دیگر مسائل، بسیار دشوار و به کندی صورت می‌گیرد.

محمد پژوم در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این مطلب، اظهار کرد: مدت‌هاست که بخشی از مناطق بافت‌های فرسوده از جمله بافت فرسوده آبکوه و حر عاملی توسط شهرداری آزادسازی شده و هم‌اکنون آزادسازی بخش‌های دیگر این بافت‌ها با گذشت چندین سال و با وجود افزایش قیمت‌ها و دیگر مسائل، بسیار دشوار و به کندی صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: لازمه ورود انبوه‌سازان به ساخت‌وساز در مناطق فرسوده، ایجاد مشوق‌ها و تدابیری است که سازندگان و سرمایه‌گذاران را ترغیب به حضور در اینگونه مناطق می‌کند.

رئیس هیات‌مدیره انجمن انبوه‌سازان خراسان رضوی بیان کرد: باید بخش مشخصی از بافت فرسوده آبکوه در صورت آمادگی مردم برای مشارکت به آنها تخصیص داده شود و انبوه‌سازان آمادگی دارند با هماهنگی شهرداری مشهد برای آزادسازی نقاطی از بافت، با رضایت ساکنان از واحدهای ساخته شده خود در سطح شهر مشهد تهاتر کنند.

پژوم افزود: انبوه‌سازان آمادگی دارند تا در نقاط دیگر تعریف شده از زمین‌های متعلق به شهرداری یا آستان قدس رضوی، واحدهایی احداث کنند تا با تهاتر با ملک ساکنان فعلی محل، در آزادسازی بافت تسریع شود. با این شرایط انبوه‌سازان آمادگی مشارکت در مناطق فرسوده را دارند، منوط به اینکه مشکلات موجود با آستان قدس و اداره اوقاف و مردم مرتفع شود.

وی خاطرنشان کرد: توصیه می‌کنم با توجه به میزان سرمایه‌گذاری، در تراکم تعریف شده برای مناطق فرسوده از جمله بافت فرسوده آبکوه تجدیدنظر شود، زیرا در حال حاضر با تراکم فعلی طرح، توجیه اقتصادی برای سرمایه‌گذار وجود ندارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی انبوه سازان بافت فرسوده انبوه سازان بافت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۲۶۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده

مدیرعامل شرکت بازآفرینی گفت: ظرفیت ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده وجود دارد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا مهدیار اسماعیلی، رئیس هیأت عامل صندوق ملی مسکن در دیدار با رئیس هیأت مدیره شرکت باز آفرینی شهری ایران با بیان اینکه هدف این صندوق حمایت همه جانبه از تولید و رونق بازار مسکن کشور است، گفت: با تعریف ساز و کار مناسب و شناسایی بهترین شیوه‌های حمایتی، پشتیبانی از ساخت مسکن در بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری در برنامه این صندوق قرار دارد.

وی گفت: ارائه تضمین‌های لازم برای ساکنین بافت فرسوده و ناکارآمد شهری جهت دریافت تسهیلات از سامانه بانکی از جمله موضوعات فعالیت این صندوق بوده و فرآیند اجرایی آن در دست بررسی است.

همچنین محمد آئینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران هم در این دیدار با توجه به پتانسیل بالای بافت‌های فرسوده برای خانه سازی بدون نیاز به تأمین زمین جدید، گفت: ظرفیت احداث مسکن جدید در این بافت‌ها بیش از ۴.۵ میلیون واحد است.

آئینی افزود: ۳۵ درصد پروانه‌های صادره در بافت‌های فرسوده شهری به صورت تک واحدی و ۷۴ درصد آن‌ها کمتر از ۳ واحد است که در صورت پرداخت تسهیلات ارزان قیمت، مالکین و سازندگان به ساخت خانه با تراکم بالا ترغیب می‌شوند.

دیگر خبرها

  • تغییر در قانون پیش فروش مسکن، سرمایه‌های انبوه سازان را جذب می‌کند
  • سیلاب در محور قدیم رباط سنگ -رباط سفید -مشهد
  • افزایش آمار جمعیت بدمسکن در کشور
  • توسعه فضای سبز در بافت فرسوده شهر قم
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد
  • باران خراسان رضوی را فرا می‌گیرد
  • ۱۲ هزار و ۶۶۳ واحد مسکونی برای نوسازی در آذربایجان‌غربی ثبت شد