Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار مشهد گفت: در آینده نزدیک ۱۳ منطقه شهرداری مشهد به ۱۷ منطقه افزایش پیدا می‌کند که تقسیم‌بندی آن به تایید وزارت کشور رسیده و محله‌بندی نیز تصویب شده است.

شهریار آل‌شیخ در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: مناطق جدید شهرداری مشهد ذیل هفت محدوده طرح جامع شهر مشهد قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ایده‌آل‌ترین شیوه منطقه‌بندی تطابق آن با منطقه‌بندی دستگاه‌های اجرایی همچون آب، برق و آموزش و پرورش است، اما متاسفانه تاکنون این مهم محقق نشده است.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار مشهد ادامه داد: علی‌رغم اینکه قانونی وجود دارد که منطقه بندی‌ها باید از منطقه‌بندی طرح جامع شهر تبعیت کند، اما هنوز این بخش تحقق پیدا نکرده است.

وی با اشاره به ضرورت افزایش تعداد مناطق شهرداری مشهد، گفت: بعضی از مناطق شهرداری مشهد گسترش یافته به طوری که جمعیت شهروندان ساکن در منطقه دو با بیش از ۴۶۰ هزار نفر جمعیت از چند استان کشور بیشتر است، از این رو به طور طبیعی برای منطقه‌بندی شهری ضرورت دارد مناطق به لحاظ ترکیب، همگن‌تر شود تا ساختار مدیریتی آن بتواند مطلوب‌تر عمل کند.

آل‌شیخ تاکید کرد: برای تقسیم‌بندی مناطق شهرداری مشهد کدینگ جدیدی ایجاد شده که این کدینگ با سیستم کدهای شرکت‌های خدمات رسان همچون آن و برق تطبیق یافته است.

وی با اشاره به هوشمندسازی مناطق شهرداری مشهد، افزود: برای هوشمندی کامل خدمات شهری باید ساختار تصمیم‌گیری و ارتباط مردم با حاکمیت، شناخت نیازهای شهروندی و جلب مشارکت مردم در امور متناسب با شاخص‌های هوشمندی سامان یابد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار مشهد خاطرنشان کرد: با راه‌اندازی طرح "شهرداری الکترونیک" در منطقه ۱۲ و هشت شهرداری مشهد ارائه تمامی خدمات به شهروندان غیرحضوری انجام می‌شود به طوری که ورودی شهرداری این منطقه بسته و دیگر هیچ‌گونه ورودی فیزیکی برای رفت و آمد شهروندان وجود ندارد.

وی با بیان اینکه در آینده نزدیک با فراهم کردن زیرساخت های مورد نیاز مناطق هفت، ۹، ۱۰، ۱۱ و ۱۷ شهرداری مشهد نیز الکترونیکی می‌شود، گفت: در هر گامی که برای هوشمندسازی خدمات در مناطق برداشته می‌شود، یک فرایند جدید به هوشمندسازی اضافه خواهد شد.

آل‌شیخ تاکید کرد: محقق‌شدن شهرداری الکترونیک آغاز برداشتن گام‌های مهم به سمت شفافیت و عدالت اجتماعی در ارائه خدمات شهرداری مشهد است و سبب افزایش سرعت فرآیند خدمت‌رسانی به شهروندان می‌شود.

کد خبر 403534

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرداری مشهد شهروند خدمات الكترونيكي شهرداري الكترونيك شهر کلانشهر کلانشهر مشهد شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۱۱۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق

کیفیت هوا در کلانشهر تهران امروز با قرار گرفتن روی شاخص ۵۴ در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سنجش کیفیت هوا امروز _جمعه چهاردهم اردیبهشت_ در دستگاه سنجش کیفیت هوای ایستگاه اسلام‌شهر با شاخص ۱۰۹، رباط کریم با شاخص ۱۰۷ و قرچک با شاخص ۱۱۵ در وضعیت هوای ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی) قرار دارد.

بر این اساس سنجش کیفیت هوا امروز در ایستگاه‌های امام خمینی با شاخص ۵۱، باغستان شهریار با شاخص ۹۱، پارک رازی با شاخص ۵۸، پاسداران با شاخص ۷۳، پاکدشت با شاخص ۵۷، پیروزی منطقه ۱۳ با شاخص ۵۹، پیشوا با شاخص ۶۲، تهران پارک شکوفه با شاخص ۶۸، چشمه با شاخص ۵۹، دانشگاه تهران با شاخص ۶۶، سلامت با شاخص ۸۸، شادآباد منطقه ۱۸ با شاخص ۶۵، شهرری منطقه ۲۰ با شاخص ۵۶، شهرداری منطقه چهار با شاخص ۵۱، در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

همچنین ایستگاه‌های شهرداری منطقه ۱۱ با شاخص ۵۳، شهرداری منطقه ۱۹ با شاخص ۶۰، شهریار با شاخص ۶۱، فرمانداری شهرری با شاخص ۷۳، لواسانات با شاخص ۵۵، ملارد با شاخص ۷۹، منطقه ۱۵ با شاخص ۸۲، میدان فتح منطقه ۹ با شاخص ۶۰، ورامین با شاخص ۶۷ وردآورد منطقه ۲۲ با شاخص ۷۲ در موقعیت هوای سالم (زرد) ثبت شدند.

به این ترتیب ایستگاه ۳۹، آتی ساز با شاخص ۳۵، اتوبان محلاتی منطقه ۱۴ با شاخص ۳۵، پردیس با شاخص ۳۹، پونک با شاخص ۴۶، دانشگاه شهید بهشتی با شاخص ۴۰، دماوند با شاخص ۲۶، ژئوفیزیک با شاخص ۴۳، ستاد بحران منطقه هفت با شاخص ۳۹، سرخه حصار با شاخص ۲۴، شهرداری منطقه دو با شاخص ۴۹، شهرداری منطقه ۲۲ با شاخص ۳۸، علم و صنعت با شاخص ۲۰، مسعودیه منطقه ۱۵ با شاخص ۳۶، در موقعیت هوای پاک (سبز) قرار دارد.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

کد خبر 750245

دیگر خبرها

  • شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۶۵۴ نفر افزایش یافت
  • شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۶۲۲ نفر افزایش یافت
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق
  • خدمات فرهنگی و عمرانی خارگ افزایش یافت
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق
  • خدمات فرهنگی و عمرانی حوزه شهری خارگ افزایش یافت
  • آبگرفتگی‌های در اغلب مناطق اهواز رفع شده است
  • محله کم‌برخوردار حصه در مسیر توسعه‌ است
  • انتصابات جدید در مناطق یک و چهار همچنین سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه
  • اردبیل در رتبه اول رده‌بندی مولدسازی کشور قرار گرفت